[vc_row us_bg_image=“73″ us_bg_overlay_color=“rgba(114,141,35,0.4)“][vc_column][ultimate_heading main_heading=“КАКВО Е VitaPectin“ main_heading_color=“#0a1971″ heading_tag=“h1″ sub_heading_color=“#ffffff“ main_heading_style=“font-weight:bold;“ main_heading_margin=“margin-bottom:10px;“ main_heading_font_size=“desktop:30px;“ sub_heading_font_size=“desktop:16px;“ sub_heading_line_height=“desktop:23px;“]

VitaPectin са серия хранителни добавки за здравословен и натурален начин на живот, произведени на основата на ябълков пектин – природен продукт,  който се извлича от ябълките и е подходящ за профилактика и лечение на редица заболявания на човешкия организъм.

VitaPectin е запазена търговска марка на Фарм Индустри.

[/ultimate_heading][us_single_image image=“80″ size=“full“ align=“center“][vc_column_text]Екип от български учени, използвайки специализирани технологии за приготвяне на храни, предназначени за космонавти, създадоха VitaPectin. Продуктите са на основата на чист ябълков пектин, които лесно и бързо се разтварят в чаша вода и се усвояват на 100% от човешкия организъм. В гамата от продукти VitaPectin се добавят натурални лиофилизанти, които подсилват работата на пектина и добавят ефекти със своите специфична качества.
Голяма част от предлагания на пазара пектин е с лошо качество и формула, която не е напълно разтворима във вода. Затова човешкият организъм усвоява едва 10-15% от такъв вид субстанция.

Пектинът, който се предлага под формата на разтворими таблетки, капсули има едва по няколко милиграма от веществото, които също не се усвояват напълно и на практика са неефективни.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]